WE ARE ONE CHURCH presenterar en digital julkonsert

THE GREATEST GIFT
A CHRISTMAS LOVE STORY

Vilket år vi har haft! Det liknar inget vi tidigare upplevt och omställning och nytänkande har varit ett faktum. Kyrkan har fått hålla dörrarna till byggnaden stängda men livet innanför har i allra högsta grad fortsatt via våra sändningar på waoplay.com och genom våra wao-grupper som nu finns över hela landet.
Under denna annorlunda tid har WE ARE ONE Church’s ambition varit att fortsätta framåt och målet är att avsluta 2020 på topp.

Årets julkonsert i WE ARE ONE Church är inget undantag utan planerna är att leverera en enastående, stark föreställning i samma nivå som om allt vore som vanligt. I år kommer konserten av naturliga skäl att förinspelas i slutet av november och på annan plats, närmare bestämt Lejondals Slott. Där får den fantastiska slottsmiljön och atmosfären ge ytterligare en dimension av kreativitet och julstämning till innehållet och vi är längtar efter att få presentera  resultatet.

Årets julkonsert “The Greatest gift – A Christmas love story” kommer att vara HELT GRATIS och sändas under andra helgen i december, närmare bestämt den 11, 12 & 13 december. Tiderna finner du till höger. Tillsammans med våra fantastiska sångare, musiker och aktörer vill vi förmedla julens sanna budskap om Jesus, det perfekta kärleksbeviset från Gud i himmelen. Jesus kom med ljuset, friden och hoppet till en mänsklighet i mörker och det ljuset vill vi ge vidare ge till våra besökare där hemma.

Det blir en konsert ni sent kommer att glömma!

 

SÄNDNINGAR JULKONSERT
www.waoplay.com

 

    

23 december

24 december

25 december

26 december

Ge ditt bidrag till Julkonserten 2020!

 

Till skillnad mot tidigare år har årets konserter inga biljetter utan kommer att visas helt gratis på waoplay.com. Det innebär att vi är beroende av våra sponsorer och av frivilliga gåvor. Därför vill vi även ge dig möjligheten att vara med och ge ditt stöd till årets stora julkonsertprojekt! Låt oss tillsammans sprida julens budskap till tusentals människor och hem!

Märk din inbetalning/swish med ”Julkonsert 2020”
Plusgiro 15 76 40-4
Swishnr 123 099 9045

Våra Sponsorer: