#myconference

DIN ALLDELES EGNA KONFERENS

G12-konferensen med temat ”VAR FRUKTSAM” är äntligen här! 

Gud välsignade dem och sade till dem: ”Var fruktsamma och föröka er och uppfyll jorden! Lägg den under er och råd över fiskarna i havet, över fåglarna under himlen och över alla djur som rör sig på jorden 1 Moseboken 1:28

Vi förbereder oss för den största och mest fantastiska skörden, Gud kallade oss att bära frukt, föröka oss och förbereda oss för den här tiden. Vår bästa tid är nu att söka Gud, vinna själar och leva ett liv som kommer att vara fruktbart i alla delar av våra liv.

I år kommer vår årliga konferens att hållas ONLINE – och det blir en konferensupplevelse du aldrig kommer att glömma!

Så gör din anmälan idag, samla din familj i ditt hem och gör denna konferens till din alldeles egna! 

Välkommen!

26-28 mars 2021

1. Hur funkar det?

För att se konferensen måste du vara anmäld. När konferensen börjar fredagen den 26 mars går du till waoplay.com och loggar in på konferenssidan med din e-postadress eller telefonnummer som du använde när du gjorde din registrering. Lösenordet kommer att mailas eller skickas som ett sms till dig. En registrering är giltig för två enheter och kostar 300 SEK.

2. My conference

Gör den här extraordinära konferensen till din alldeles egna!
Det här är konferensen där du är värd/värdinna. Vi uppmuntrar dig att titta på varje pass med din familj eller vänner från kyrkan! Så dra nytta av helgen och låt det få bli början på något nytt!! Och glöm inte hashtaggen #myconference

Om ni är en grupp som tittar på hela konferensen tillsammans behövs bara en anmälan. Men om du bara ska titta på en session tillsammans och på olika platser resten av konferensen, så behöver varje person/hushåll anmäla sig för att kunna titta på.

”BE FRUITFUL” ÄR HÄR!

 

Välkommen till Stockholm och den årliga europeiska G12-konferensen!

Vår konferens är en av de största välsignelserna varje år och vi är så glada att omständigheterna i världen kunna sända den online även i år.
Vilken ära det är att ha pastor Cesar Castellanos med oss ​​varje år! Tillsammans med sin fru ps Emma Claudia grundade de en av de snabbast växande kyrkorna i världen, Mision Carismatica Internacional, i Bogota, Colombia. Deras vision att forma lärjungar, utrusta och motivera dem, har påverkat inte bara vår kyrka utan också nationer över hela världen.
Vi kommer också att ha pastor Art Sepulveda, en kär vän och kraftfull predikant som tillsammans med sin fru Kuna har sett tillväxt och väckelse genom G12-visionen på Hawaii. Vi är så glada att också ha pastorerna Orlando & Jimena Castañeda med oss ​​som är en av Pastor Cesars tolv lärjungar. De är välkända predikanter i Colombia och deras liv och budskap visar exempel på sant lärjungaskap.

Sist men inte minst! Våra fantastiska pastorer i WAO Church, pastor Lennart & Carolina Torebring kommer också att dela sina hjärtan under denna konferens. Deras kärlek och passion för Sverige är smittsam och vi kunde inte vara mer glada över att ha dem som ledare.
Så som ni ser kommer det att bli en extraordinär konferens i år! Kyrkan är inte stängd, bara byggnaden! Det här är vår tid och vi är mer än redo att erövra ett liv i fruktsamhet!
Välkommen till en livförvandlande helg!

Talare & Gäster

SCHEMA & SESSIONS

FREDAG

18.30 –  Pre-Show
19.30 – Session 1
After-Show

LÖRDAG

08.45 – Pre-Show
09.00-12.00 – Session 2 & 3
After-Show + Extramaterial


RAST

 

14.30 – Pre-Show
15.00 – Session 4
17.00 – Vision hour
        ”Honest conversations”
18.00 – After Show/Studio talks
18.45 – Pre-Show
19.00 – Session 5
After-Show

SÖNDAG

08.45 – Pre-Show

09.00-12.00 – Session 6 & 7

After-Show

Ladda ner bilden för att påminna dig själv om vad du vill ge som löftesoffer.